Media

  • Documents
  • Videos
  • Imatges
  • Veure tot
Pujat el29 de juliol

Ha quedat entregat el projecte bàsic de nou parc, que recull tot el que hem treballat en les sessions participatives. Reproduïm aquí les perspectives que hem preparat perquè s'entengui bé la proposta, esperem que us agradin. Entre tothom hem fet una bona feina, ara toca seguir treballant per fer-ho realitat.

Pujat el25 de abril

Vídeo-resum dels tallers de disseny col·laboratiu que hem celebrat al març per a definir el nou parc de Maldà

Pujat el21 de abril

El passat dilluns 4 d'abril va tenir lloc la darrera sessió del procés participatiu per a la definició de l'avantprojecte d'un nou parc al municipi de Maldà. L'objecte de la sessió es va centrar en presentar i validar la proposta de disseny elaborada per l'equip tècnic.

la reunió

Adjunt Mida
acta de la sessió 1.44 MB
Pujat el20 de abril

Visitem la deixalleria comarcal i el magatzem municipal a Tàrrega, i trobem algunes coses interesants: diposits metàl·lics, perfils varis, fanals vells, fusta de molts tipus, ...

Pujat el18 de març

La quarta sessió de treball del procés participatiu es va celebrar el passat dilluns 14 de març. Aquesta sessió va tenir dues parts clarament diferenciades, la primera centrada en la recerca de possibles materials per a reutilitzar i la segona per acabar de perfilar la distribució del futur parc plantejada en la sessió anterior.

Adjunt Mida
20160314_ACTA TALLER 04.pdf 1.15 MB
Pujat el08 de març

El dilluns 29 de febrer va tenir lloc la tercera sessió del procés participatiu. Després de presentar els nous participants vam fer una repassada de la web del procés, el seu estat de continguts i de les formes de interactuació al nostre abast.

Adjunt Mida
Acta tercera sessió 1.28 MB
Pujat el10 de febrer

El passat dilluns 8 de febrer va tenir lloc la segona sessió del procés participatiu per a la definició d'un nou parc al municipi de Maldà. Després de repassar la primera sessió i comentar la reunió que es va celebrar a l'Agència catalana de Residus per a parlar del projecte, vam poder explorar les característiques de la web i veure el vídeo de presentació del projecte.

Adjunt Mida
Acta segona sessió de treball 940.41 KB
Pujat el08 de febrer
Pujat el08 de febrer

El dilluns 25 de gener es va celebrar la primera sessió de treball del procés participatiu, la corresponent a la presentació del projecte del nou parc de Maldà. Hi van assistir 36 persones en total, hi havia gent de totes les edats, i gairebé tothom va dir la seva. 

l'alcalde presenta la sessió