Blog

21 abril

El passat dilluns 4 d'abril va tenir lloc la darrera sessió del procés participatiu per a la definició de l'avantprojecte d'un nou parc al municipi de Maldà. L'objecte de la sessió es va centrar en presentar i validar la proposta de disseny elaborada per l'equip tècnic.

la reunió

21 abril

A més de les sessions de treball que hem anat celebrant cada dos dilluns, l'equip coordinador del projecte hem anat fent algunes tasques igualment necessàries pel bon desenvolupament del projecte. Aquí mostrem un parell d'exemples.

En primer lloc estem a la recerca de materials per a reutilitzar, hem contactat diversos possibles orígens, una de les visites més importants fins ara va ser a Tàrrega, on vam estar a la deixalleria comarcal i al magatzem de les brigades municipals. A tots dos llocs vam trobar força material interessant, podeu veure un vídeo de la visita aquí:

18 març

La quarta sessió de treball del procés participatiu es va celebrar el passat dilluns 14 de març. Aquesta sessió va tenir dues parts clarament diferenciades, la primera centrada en la recerca de possibles materials per a reutilitzar i la segona per acabar de perfilar la distribució del futur parc plantejada en la sessió anterior.

08 març

El dilluns 29 de febrer va tenir lloc la tercera sessió del procés participatiu. Després de presentar els nous participants vam fer una repassada de la web del procés, el seu estat de continguts i de les formes de interactuació al nostre abast.

10 febrer

El passat dilluns 8 de febrer va tenir lloc la segona sessió del procés participatiu per a la definició d'un nou parc al municipi de Maldà. Després de repassar la primera sessió i comentar la reunió que es va celebrar a l'Agència catalana de Residus per a parlar del projecte, vam poder explorar les característiques de la web i veure el vídeo de presentació del projecte.

08 febrer

El passat 2 de febrer ens varem reunir a les instal-lacions de l'agència catalana de residus per presentar el procés participatiu i explorar possibles vies de col-laboració per al desenvolupament del projecte. En Sebastià Mata i la Mari Luz Mata, alcalde de Maldà i regidora, amb l'ajuda d'en David Juárez d' Straddle3 van exposar el procés que s'està desenvolupant davant d'en Josep Simó i en Martí Madorell, director i tècnic de l'àrea municipal de l'agència catalana de residus i en Jaume Grañó gerent del Consell comarcal de l'Urgell.

08 febrer

El dilluns 25 de gener es va celebrar la primera sessió de treball del procés participatiu, la corresponent a la presentació del projecte del nou parc de Maldà. Hi van assistir 36 persones en total, hi havia gent de totes les edats, i gairebé tothom va dir la seva. 

l'alcalde presenta la sessió