plànol corregit

Acta quarta sessió de treball

La quarta sessió de treball del procés participatiu es va celebrar el passat dilluns 14 de març. Aquesta sessió va tenir dues parts clarament diferenciades, la primera centrada en la recerca de possibles materials per a reutilitzar i la segona per acabar de perfilar la distribució del futur parc plantejada en la sessió anterior.

Durant el matí, varis representants de l’ajuntament van acompanya a alguns membres d’Straddle3 a centres d’emmagatzematge i gestió de residus a les poblacions de Tàrrega i Bellpuig, començant a elaborar un inventari de materials. Acabant de dinar es va completar l’inventari visitant el magatzem de Maldà on també es van localitzar materials interessants per a la construcció del nou parc.

A l’hora habitual es va iniciar la sessió de treball amb tots els assistents. En primer lloc es van exposar els plànols traçats en planta i tres dimensions reflexant les propostes recollides durant la tercera sessió, de manera que tots els assistents van presenciar la distribució de les seves propostes a escala sobre el plànol real de l’espai del nou parc. A continuació es van dividir els assistents en dos grups, el primer grup va treballar sobre la zona patinable i el segon en tot l’àmbit del parc. A la taula on es tractava la zona patinable es va acabar de perfilar els elements i la distribució plasmada sobre el plànol, definint amb més detall totes les zones fins a arribar a la distribució definitiva consensuada per tots els patinadors assistents.

La segona taula va tractar tot l’àmbit del parc de manera més tècnica ja que la distribució proposada va ser ràpidament acceptada per tothom. Es va entrar en detall dels materials a emprar, circulacions i especies de la vegetació fent especial incís a les instal·lacions.
Per concloure la sessió un representant de cada taula, va exposar els temes tractats en cada taula, arribant a una proposta final validada en conjunt que es presentarà en la propera sessió.

Teniu la informació detallada a la vostra disposició a l'acta en format PDF a la secció de DOCUMENTS.

 

Adjunt Mida
20160314_ACTA TALLER 04.pdf 1.15 MB