acta tercera sessió

Acta tercera sessió de treball

El dilluns 29 de febrer va tenir lloc la tercera sessió del procés participatiu. Després de presentar els nous participants vam fer una repassada de la web del procés, el seu estat de continguts i de les formes de interactuació al nostre abast.

La segona part d'aquesta sessió es va estructurar de la següent manera: primer vam fer una presentació d'un esquema d'usos extret de la diagnosi de necessitats desenvolupada durant la sessió anterior i validació per part dels participants. Després ens vam separar en dos grups. El primer es va dedicar a treballar les zones patinables, amb l'ajut de l'expert Sergi Arenas. Per fer-ho van comptar amb diferents materials per a dibuixar i modelar. El segon grup es va dedicar a treballar la resta d'espais, amb un sistema de retallables que representaven els diferents elements. Finalment es va fer una ronda de posada en comú i s van comentar les propostes.

Teniu la informació detallada a la vostra disposició a l'acta en format PDF a la secció de DOCUMENTS. També hi han imatges a la galeria de sessions de la secció GALERIA.

Adjunt Mida
Acta tercera sessió 1.28 MB